Su Arıtma Cihazı Kiralama Fiyatları

Su arıtma cihazı kiralama sistemi aylık ya da yıllık olarak kiralama seçenekleri bulunmaktadır. Kiralama süresinin artması aylık ödenecek tutarın azalmasını sağlayacağı için uzun süreli kiralama her zaman doğru bir seçenek olacaktır. Kiralama yapmadan önce mutlaka evinizin yada işyerinizin ihtiyaçlarını doğru belirlemeniz gerekmektedir. Ev için çok fazla sorun olmamakla birlikte ama işyerinize kuracağınız cihazların mutlaka doğru şekilde seçilmesi gerekmektedir. İşyerinizde seçim yaparken mutlaka personel sayıları, kullanım miktarı ve kullanım alanları dikkate alınması gerekmektedir.

Kiralamanın en büyük avantajları içerisinde su arıtma cihazı aldığınız zaman en büyük sorunu periyodik bakım sorunudur. Doğru ve kurumsal bir firmadan su arıtma cihazı almaz iseniz filtre değişim sürelerini kaçırmış olursunuz ve arıtmalı bir su içemezsiniz. Su arıtma cihazlarında mutlaka belirli periyotlarda filtrelerinin değişmesi gerekiyor. Aksi taktirde her zaman belirttiğimiz gibi sağlıklı su içmek yerine çeşme suyundan daha kötü bir su içmeye maruz kalabilirsiniz.

Su arıtma cihazı kiralama sistemi dediğimiz gibi çok avantajlı bir sistemdir. Hiçbir şekilde arıza , filtre değişimi , bakım gibi sorunlar ile uğraşmıyorsunuz. Filtrelerinizin takibi, cihazın bakımı ve onarımı firmamız tarafından hiçbir ücret alınmadan yapılmaktadır. Bu sayede ekstra sorunlar ile uğraşmadan her zaman sağlıklı bir su içmiş oluyorsunuz.

Firmamız sizlere kiralama olarak çok fazla seçenek sunmaktadır. İsterseniz aylık olarak kiralama isterseniz yıllık olarak kiralama yapabilirsiniz. Şirket politikamız gereği 3 yıl süre ile kiralama yapmış iseniz isterseniz 3 yıl sonunda cihazı ücretsiz olarak size hibe ediyoruz isterseniz kiralamaya devam edebiliyorsunuz. Eğer cihazı 3 yıl sonunda kiralamayı iptal edip hibe olarak almak istiyorsunuz kiralama olayı biter her ay ücret ödemek zorunda kalmazsınız ama bakım, filtre değişimi ve arıza gibi durumlarda ücretsiz olarak maalesef yapılmaz. Bu tür durumlarda ücret alınarak arıza ve bakım işlemi yapılır.

Su Arıtma Cihazı Kiralama Sırasında Dikkat Edilmesi Gerekenler

Su arıtma cihazı kirama sırasında belirli konulara dikkat etmeniz gerekmektedir. Cihazdan neler beklediğinizi, tüketiminizi, kurulum yerini servis ekibimize belirtirseniz sizlere en uygun cihazı kolayca sunabilirler. Ve bu sayede en uygun cihazı seçmiş olursunuz.

Kiralama yapmak istediğiniz cihaza ait belgeleri ve sertifikaları mutlaka firmadan talep ediniz. Cihaza ait NSF gibi belgelerin olup olmadığını mutlaka kontrol edin. Sizlere bizim NSF Belgemizi gösteren linki aşağıda sizler için paylaşıyoruz kontrol edebilirsiniz.

# BELGELERİMİZİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ #

Su arıtma cihazını kiralamadan önce mutlaka firmanın kiralama sözleşmesini iyice okuyunuz. Sizlere ne gibi hizmetler vereceğini nelerin ücretli nelerin ücretsiz olacağını mutlaka kontrol ediniz. Bizler firma olarak şunun teminatını sizlere verebilmekteyiz. Kiralama süresi boyunca sizlerden hiçbir şekilde aylık ödeme haricinde ödeme alınmayacaktır.

Sözleşmeniz süresi boyunca firmamız kiralama gününde yapmış olduğunuz fiyat sözleşme süreniz boyunca sabit kalacaktır. Kiralama sözleşmelerimizde asla herhangi bir artış vs olmayacaktır. O gün kiraladığınız fiyat ile kiralama süreniz boyunca fiyat aynı kalacaktır. Herhangi bir değişiklik söz konusu olmayacaktır.

Su arıtma cihazlarına ait filtreler belirli periyotlarda belirttiğimiz gibi değişmesi gerekir. Her bölgeye göre periyodik bakım süreleri değişebilmektedir. Kiralama sözleşmesinde mutlaka bunun belirtilmesi gerekmektedir. Ne kadar sürede hangi filtrelerin değişeceği sözleşmede yazılması gerekir.Buna mutlaka dikkat etmeniz gerekmektedir.

Su Arıtma Cihazı Kiralama Fiyatları

Su arıtma cihazı kiralama fiyatları kiralama süresine göre değişkenlik gösterebilmektedir. Aylık yada yıllık olarak kiralama fiyatlarda ciddi oynama yapabilir. Sizler için aşağıda vereceğimiz linkte kiralama fiyatlarımızı görebilirsiniz.

Su Arıtma Cihazı Kiralama Fiyatlarını Görmek İçin Tıklayınız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir