su aritma cihazi kiralama ve abonelik sistemi 1

Su arıtma cihazı abone ve kiralama sistemi ile sizleri yüksek maliyetler ödemekten kurtaran bir sistem olup tamamen siz Tüketicileri koruma altına alan bir sistemdir. Ürün hizmet verene ait olduğu için ABONE olarak kalındığı süre boyunca tüm parçalar ve filtreler garanti altında olup verilen her türlü hizmet, filtre değişimi ve bakımı ücretsiz olarak yapılmaktadır.

Eviniz için yada işyeriniz için su arıtma cihazı gerekiyor ise mutlaka abonelik sistemini tavsiye edebiliriz. Abonelik yada kiralama sistemi ile her an sağlıklı suyunuz hazır bir şekilde elinizin altında olacaktır. Satın alma işleminde sizlerin ne kadar mağdur olduğunu gördük. Filtre değişimlerinin ücretli olması, bakımların zamanında yapılmaması ya da cihazda çıkabilecek sorunları ücretli olması ve hatta aldığınız kişi yada firmaya ulaşamadığınız durumlar olabilmektedir. Ama abonelik sisteminde ise bunlar gibi hiçbir sorun ortaya çıkmamaktadır. Aldığınız hizmet sonucunda aylık küçük ücretler ödeyerek her türlü sorunlarınız hızlı bir şekilde çözüme kavuşmaktadır. Hatta tüm yapılan işlemler ücretsiz olarak yapılmaktadır.

Kiralama sistemi hem sizlerin ücret konusunda da ciddi yardımcı olmaktadır. Dışarıdan almış olduğunuz damacana fiyatından daha uygun hale gelmektedir. Şuan günümüz Türkiye’sinde damacana fiyatları çok fazla artış göstermektedir. En az 3 kişilik bir aile aylık olarak 5 yada 6 damacana su kullanabilmektedir. Tabi damacana kullanımını da kısıtlamak zorunda kalmaktayız. Sadece içmede kullanabilmekteyiz. Yemekte çayda yada meyve sebze yıkama gibi durumlar söz konusu dahi olmamaktadır. Ama su arıtma cihazı kullanımında ise böyle bir kısıtlama asla olmamaktadır. Bu sebepten dolayı damacana kullanmak yerine su arıtma cihazı kiralayarak suyunuzu çok rahat ve ucuz bir şekilde istediğiniz her alanda kullanabilirsiniz.

Aşağıda sizler için ücretsiz olarak neler yaptığımızı görebilirsiniz;

Ücretsiz Bakım Hizmeti: Cihazlarınız teknik servislerimiz tarafından belirli periyotlarda bakımları yapılıp cihaz kontrolleri yapılmaktadır.

Ücretsiz Filtre Değişim Hizmeti: Kullanım suyunuza göre sözleşme üzerinde belirtilen periyotlarda filtre değişimleri ücretsiz olarak yapılmaktadır.

Ücretsiz Arıza Giderimi: Kiralama modeli süresince cihazınızın herhangi bir yerinde parça vs arıza durumunda ücretsiz olarak arızası giderilmektedir.

Su Arıtma Cihazı Kiralama Fiyatları

Su arıtma cihazı kiralama fiyatları kiralama süresine göre değişkenlik gösterebilmektedir. Aylık yada yıllık olarak kiralama fiyatlarda ciddi oynama yapabilir. Sizler için aşağıda vereceğimiz linkte kiralama fiyatlarımızı görebilirsiniz.

Su Arıtma Cihazı Kiralama Fiyatlarını Görmek İçin Tıklayınız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir