kiralik su aritma cihazi ile ilgili akliniza takilan sorular

Son zamanlarda artan su tehlikesi gibi nedenlerden dolayı birçok kişi su arıtma cihazlarına ciddi anlamda yönlenmektedir. Su arıtma cihazı satışı yapan firmalar ise kullanıcılara farklı farklı sorunlar ortaya çıkarmaktadırlar. Su arıtma cihazları aslında diğer beyaz eşyalara göre çok farklılık göstermektedir. En bilinen farkı ise filtre değişimi ve bakımıdır.

Evinize bir Buzdolabı ya da Bulaşık Makinesi aldığınız zaman artık alıcı ile satıcı hiçbir şekilde iletişimde olmaz. Bu cihazların ne filtresi nede bakımı gerekir. Ama su arıtma cihazları ise bu konudan çok uzakta kalır. Filtre değişimi ve bakımı yapılmadığı sürece cihazlar her zaman sorun çıkarabilmektedir.

Bu sebepten dolayı eğer evinize bir su arıtma cihazı alacaksınız mutlaka servis bakımından cihazın arkasında duracak bir firma ile çalışmanız gerekmektedir. Aksi taktirde su arıtma cihazını bakımsız bir şekilde kullanmak zorunda kalacaksınız. Ve bunun sonucunda arıtmalı bir su içmemiş olacaksınız. Sizler için aşağıda satın almak yerine su arıtma cihazlarını kiralamanın ne gibi avantajları olacak sizlere bunlardan bahsetmeye ve sizlerden gelen aklınıza takılan sorulara cevap vermeye çalışacağız.

Filtre Değişimleri Ücretsiz Olarak mı Yapılıyor ?

Eğer kiralama modelimizi seçmiş olursanız kiralama süresi boyunca tüm filtre değişim ve bakımları ücretsiz olarak yapılmaktadır. Sizlerden hiçbir şekilde ekstra bir ücret talep edilmeyecektir. Ve bu sayede sizlere ekstra bir külfet çıkmamaktadır.

Garanti Süresi Ne Kadar ?

Ürünlerimizi kiralama modeli aldığınız süre boyunca ürüne ait tüm parçalar garanti kapsamına altına alınmaktadır. İster 24 aylık ister 36 aylık kiralama yapın kiralama süresi boyunca ürünleriniz garanti kapsamı altındadır.

Filtre Değişim Süreleri Ne Kadar ?

Genel olarak Ankara merkez ve ilçelerinde su arıtma cihazlarımızın filtre değişim süreleri ilk 4 filtre 12 ile 14 ay arasında değişmektedir. Membran filtre ömrü ise ortalama olarak 24 ile 26 ay arasında değişmektedir. Sizler asla filtre değişimi vs takibi yapmıyorsunuz. Filtre takip programlarımız sayesinde sizlere sadece mesaj ile bilgilendirme yaparak uygun olduğunuz gün ve saatte sizlerin evine yada işyerine filtre değişimi için ekiplerimiz ziyaret etmektedir.

Aylık Ödeme Haricinde Ekstra Ücret Ödüyor muyuz ?

Kiralama modelimizde aylık ödeme haricinde kesinlikle ekstra bir ücret talep edilmemektedir. Sadece siz kullanıcılarımız günü geldiği zaman aylık ödemelerini yapmanız yeterli olmaktadır.

Su Arıtma Cihazı Filtreler Dahil Garantili midir ?

Ürünlerimizde bulunan tüm parçalara kiralama süresi boyunca garanti altındadır. Filtre değişimi sonrası filtrede herhangi bir problem oluşmuş dahi olsa ücretsiz olarak değişimi yapılmaktadır.

Ürünün Her Parçası Garantiye Giriyor mu ?

Su arıtma cihazlarında kiralama modelinde ürünün her parçası garanti altındadır. Ürünümüzün içinde ve dışında hangi parçalar var ise garanti kapsamında hiçbir ücret alınmadan değişimi yapılmaktadır.

Ödemeler Nasıl Yapılıyor ?

Kiralama modelinde ödemeler aylık periyotlarda sizlerin tercih ettiği şekilde ödemesi alınmaktadır. Bizlerin tercihi ise aylık otomatik ödeme talimatları ile sizleri hiç rahatsız etmeden her ay otomatik olarak kredi kartlarınızdan çekim yaptırabiliyoruz. Bu ödeme şekli hem sizler hemde bizleri üzmeden her ay kredi kartınızdan aylık ücret çekilerek alınması daha rahat olmaktadır. Hem kredi kartınızın limitini bitirmiyoruz hemde sizleri para gönderme ile uğraştırmıyoruz.

Aylık Kiralama Bedeli Ne Kadar ?

Aylık kiralama bedelleri sizlerin seçmiş olduğu yıllık anlaşmalar sonucunda ortaya çıkmaktadır. En düşük ise 119 TL’den başlamaktadır. Aşağıda vereceğimiz linke tıkladığınız zaman aylık ödeme bilgilerini görebilirsiniz. En uygununu seçerek bizi arayabilir ve kiralama işlemini başlatabilirsiniz.

Kiralama Fiyatlarını Görmek İçin Tıklayınız.

Kurulum Bedeli Alınıyor mu ?

Kiralama modeli seçiminde kurulum bedeli hiçbir şekilde alınmıyor. Bizlerden aldığınız su arıtma cihazlarında ne kiralama modelinde ne de satın alma modelinde kurulum ve bağlantı ücreti alınmaz hiçbir şekilde.

Sözleşme Süresi Sonunda Ürünü İade Mi Etmeliyim ?

Kiralama modelimizde en az 2 yılık (24 Aylık) seçmeniz sonucunda kiralama süresi bittiği zaman su arıtma cihazı sizlere kalmaktadır. Ürünü ister süresini uzatın isterseniz su arıtma cihazı sizde kalsın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir