su aritma abonelik ucreti ne kadar 1

Skytürk su arıtma cihazları yüksek teknoloji ile donatılmış olup güvenilir içme suyunu hızlı bir şekilde sizlere ulaştırmayı hedeflemektedir. Bu sebepten dolayı abonelik hizmetleri ile fark yaratabilmektedir. Skytürk abonesi olan müşterilerimiz ekstra olarak hiçbir ücret ödemeden ürünlerinin filtre değişimlerini ya da bakımlarını ücretsiz bir şekilde yaptırabilirler. Sunulan hizmetlerin yanı sıra su arıtma abonelerinin hayatlarını kolaylaştıran sağlığa sayısız şekilde zararı bulunan paketlenmiş ya da ambalajlanmış sulardan kurtulmanızı sağlamaktadır. Vakitsiz bir şekilde su bitti derdini de sonlandırmaktadır.

Skytürk Su Arıtma Cihazları Abonelik Fiyatı ve Avantajları

SAĞLIKLI İÇME SUYUNA ZAHMETSİZ ULAŞIM

Skytürk su arıtma cihazlarında seçeceğiniz cihaz tipine göre sadece aylık abonelik ödemeleri ile zahmetsiz bir şekilde sağlıklı suya hızlı bir şekilde ulaşabilirsiniz. Abonemiz olduktan sonra ekstra olarak herhangi bir damacana suyuna ihtiyaç duymadan istediğiniz anda sağlıklı içme suyuna ulaşabileceksiniz. Ayrıca su arıtma cihazı abonelik sisteminden sonra evinizde ambalajlanmış suları nereye koyacağınız derdi olmayacak. Sağlıklı suya tezgahaltında ayırdığınız küçük bir yer ile her zaman ulaşabileceksiniz.

ÜCRETSİZ FİLTRE DEĞİŞİM HİZMETİ

Skytürk abonelik hizmetini aldıktan sonra arıtma cihazlarında bulunan filtreleriniz belirli periyotlarda ücretsiz olarak değişmektedir. Teknisyenlerimiz tarafından düzenli olarak ziyaret edilir ve hiçbir ücret ödemeden filtrelerinizin bakımı yapılır. Ve ücret ödemeden taze içme suyunun tadını çıkarırmış olursunuz.

SINIRSIZ ÜRÜN GARANTİSİ

Skytürk abonelik hizmeti aldığınız süre boyunca ürünlerinizin her parçası garantili olup garanti süresi (Abonelik Süresi) boyunca ürünlerinize ait tüm parçalar garantili olup hiçbir ücret alınmadan değişimi yapılmaktadır.

7/24 MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ DESTEĞİ

Su arıtma cihazının kullanımı ile ilgili aklınıza herhangi bir soru takıldığı zaman istediğiniz heran bizleri arayabilirsiniz. Ya da teknik bir problem sonucunda bizlere hızlı bir şekilde ulaşabilirsiniz.

ARITMA CİHAZININ SAĞLADIĞI KONFOR

  • Damacana siparişi vermekten kurtulmuş oluyorsunuz.

  • Telefon ile arayıp sucu açık mı kapalı mı hemen getirebilir mi gibi sıkıntılardan kurtulmak

  • Tanımadığınız kişileri su arıtma cihazı sayesinde evinize almamış oluyorsunuz. Özellikle pandemi döneminde bu problem çok fazla olduğu için bir çok sorundan kurtulmuş oluyorsunuz.

  • Marketlerden koli koli su taşıma olayını sonlandırmış oluyorsunuz.

  • Özellikle hanımların en büyük sıkıntısı olan mutfağınızda yer kaplayan sulardan kurtulmuş oluyorsunuz.

SU ARITMA CİHAZLARININ EKONOMİK FAYDALARI

Su arıtma cihazları kendini çok kısa sürede amorti etme özelliğine sahiptir. Evinizde yada işyerinizde bir daha hiçbir şekilde içme suyuna hiçbir şekilde ekstra ücret ödemenize gerek kalmıyor. Bugün yaklaşık olarak 4 kişilik bir aile haftada iki kere damacana su aldığını düşünürsek tabi bu oran asgari olarak belirtilmektedir. Ortalama bu adet 3 yada 4 olabilmektedir ama bizler 2 adet olarak görmekteyiz. Şuan piyasada damacana fiyatları 25 TL – 30 TL arasında olduğunu düşünürsek aylık olarak ortalama 200 TL damacana su giderleri bulunmaktadır. Yılda ise 2400 TL olarak bir masraf ortaya çıkmaktadır.

Arıtma cihazlarını ister satın alın isterseniz kiralama modeli ile sahip olun her şekilde arıtma cihazları kendini ortalama olarak 1 yılda amorti etmektedir. Sizlere sunmuş olduğumuz abonelik hizmeti ile aşağıda belirttiğimiz fiyatlar ile çok rahat bir şekilde sağlıklı içme suyuna çok ucuz bir şekilde sahip olabileceksiniz. Ayrıca damacana sularını satın aldığınız zaman sadece içme suyunda kullanabiliyorsunuz ama arıtmadan elden etmiş olduğunuz suları ister içmede , yemekte , çay da yada meyve ve sebze yıkamada çok daha rahat bir şekilde hemde ucuz bir şekilde kullanabileceksiniz.

kiralik su aritma cihazi 1

PEKİ KİRALAMA SİSTEMİ SİZLERE NE GİBİ AVANTAJLAR SUNACAK

SKYTÜRK Su Arıtma Sistemleri Kiralama Modeli sayesinde belirli periyotlarda cihazınızın bakımı, temizliği ve filtre değişimi tamamen ücretsiz olarak yapılır. Böylece damacananın beraberinde getirdiği maliyet ve çevre kirliği sorunundan kurtulmuş olursunuz. Kiralama modelimizle tanışmak için bizimle iletişime geçerek arıtılmış sağlıklı suya ulaşmanın keyfini çıkarın.

  • Sözleşme süresi boyunca ürün filtre değişimleri ve teknik bakımları uzman personellerimiz tarafından ücretsiz olarak yapılacaktır.

  • Ürün bakımları 12 aylık periyodlar halinde yapılacak olup filtre değişim periyodları ürün cinsine göre değişkenlik gösterebilir.

  • Sözleşme süreleri 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 yıl olarak tercih edilebilir.

  • Sözleşme süresi en az 2 yıl olan müşterilerimize ürün hediye edilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir