Su arıtma cihazı kiralama sistemi tamamen sizleri yüksek maliyetlerden kurtarmak ve siz tüketicilerimizi koruma altına almak amacıyla kurulan bir sistemdir. Ürün ve hizmet bizlere ait olup siz tüketicilerimiz Abonelik sisteminde kaldığınız süre boyunca ürünleriniz hep garanti altındadır. Ve her türlü bakım ve filtre değişimleri ücretsiz olarak yapılmaktadır.

Kiralama Sistemimizin Farkları Nelerdir ?

Skytürk kiralama sistemimizin bir çok farkı bulunmakta olup tamamen tüketiciyi koruma altına almaktadır. Bunları belirli başlık altında toplamak gerekirse ;

Sağlıklı ve Taze İçme Suyuna Ulaşmak Herkesin Hakkı !!!

İleri seviye teknoloji ile donatılmış su arıtma cihazlarımızdan güvenilir içme sularını sizlere hızlı bir şekilde sunabilmekteyiz. Abonelik hizmetlerimiz ile ekstra herhangi bir cihaz yatırımı yapmadan periyodik bakım ve filtre değişimlerinizi hizmetleri ücretsiz olarak temin edebiliyorsunuz.

Ayrıca kurduğumuz sistem sayesinde bizlerden 7/24 iletişime geçerek ürünler hakkında bilgi alabilirsiniz. Skytürk olarak sağlığa sayısız şekilde zararı bulunan ambalajlı içme sularını kullanmaktan ve saklama ve depolama için yer bulundurmak sizleri kurtarmış oluyoruz.

Sağlıklı Suya Zahmetsiz Ulaşım

Bizlerden seçeceğiniz herhangi bir üründe cihaz üretimine göre sadece aylık ödemeler yaparak su arıtma cihazlarınıza sahip olabilirsiniz. Ekstra bir cihaz yatırımı da yapmanıza gerek kalmamaktadır.Abone olduktan sonra sağlıklı suya ulaşmanız için sipariş vs etmenize gerek kalmadan musluktan her zaman sağlıklı suyunuzu alabileceksiniz. Bu sayede suya zahmetsiz bir şekilde ulaşmış olacaksınız.

Ücretsiz Filtre Değişimi

Teknisyenlerimiz tarafından su arıtma cihazlarınızın takibi yapılmakta olup günü geldiği zaman sizleri arayarak filtre değişimlerini ve bakımlarını ücretsiz olarak yapmaktadırlar. Bu sayede ücret ödemeden filtreleriniz değişmiş olup ekstra bir masrafa da girmemiş olacaksınız.

Sınırsız Ürün Garantisi

Abonelik sisteminde ürününüzde bulunan tüm parçalar abonelik süresi boyunca garantimiz altındadır. Ürününüzde bulunan herhangi bir parça arızalandığı zaman teknik ekibimiz tarafından ücretsiz olarak değişimi yapılmaktadır.

Teknolojimiz

İleri seviye yüksek teknoloji ile üretilen su arıtma cihazlarımız tamamen sizlere sağlıklı içme suyunu hızlı bir şekilde verebilmektedir. Ürünlerimiz kullanılan tüm parçalar NSF onaylı olup hammadde olarak kesinlikle 1.sınıf hammadde kullanılmıştır. Atık plastik vs kullanımı kesinlikle yoktur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir