LG Su Arıtma Cihazı Gerçek mi ? Lg Su Arıtma Yalanı !

Merhaba sayın su arıtma kullanıcılarımız. Son zamanlarda bize gelen talepler doğrultusunda bu konuya bir açıklık getirmek istiyoruz. İnsanların kafasını karıştıran ve gündem olan bu konu “LG Su Arıtma Cihazı” var mı ? yada satılıyor mu ?

2021 yılı Ağustos ayına kadar sadece piyasa da Lg Membran bulunmakta idi. Daha sonra bu membran Türkiye şartlarına uymadığı için piyasadan çekildi ve kullanılmadı. Orijinal olarak ortalama 2019 yılı ile 2021 yılları arasında bu marka membran piyasa da bulunmakta idi. Ama belirttiğimiz gibi sadece membran filtre olarak bulunmakta idi. Asla LG marka bir su arıtma cihazı piyasa da asla olmadı. Bazı dolandırıcı kişiler tarafından su arıtma cihazında sadece lg membran kullanıldığı için su arıtma cihazının da markası Lg oldu açıkçası. Bu tamamen sahtekarlık üzerine kurulmuş bir sistemdir. Şuan Türkiye’de ve Dünya’da asla lg membran kullanılmamaktadır ve Lg Su Arıtma Cihazı diye bir su arıtma cihazı yoktur.

Belirttiğimiz gibi son zamanlarda bize çok sorulmaktadır. Ama bizler siz değerli müşterilerimizi bunu açıklıyoruz ama bazen açıklamamız yetmiyor. Sahtekarlar tarafından kurulan bir sistemdir. Asla bu tür insanlara kanmayın. Şuan piyasa da dolaşan Lg Membran ve Lg Su Arıtma Cihazı sahtekarlar tarafından ortaya atılan bir satış yöntemidir.

Bu konu hakkında yine detaylı bir araştırma yapmak isterseniz Lg’nin sitesine giriş yaparak ürünlerine bakabilir ve hatta müşteri temsilcilerini arayarak yada canlı sohbet üzerinden soru sorarak öğrenebilirsiniz.

Bir su arıtma cihazı sadece membran filtreden oluşmaz. En az 5 aşamalı olup su arıtma cihazları 10 yada 12 aşamaya kadar çıkabilmektedir. Burada demek istediğimiz konu 1 filtre takarak tüm cihaza tek bir marka diye adlandırmak yanlış olur. Sadece Lg Membran filtreyi cihaza ekleyerek cihazın adı LG yapılması yada denilmesi tamamen sahtekarlıktır.

Su arıtma cihazına ait olan Orjinal Lg Membran stoklardan tamamen tükenmiş olup üretimi asla yoktur. Bazı sahtekarlar etiket vs basarak saçma sapan kalitesiz membranlara Lg marka ismini yapmışladır.

Kötü niyetli satıcılar Lg markasının güvenirliliğini kullanarak yaptıkları sahtekarlıklar ile bu pazarı asla kaybetmek istemezler. Sizler asla bu tür durumlara düşmeyin diye size buradan bilgi vermek istedik. Açıkçası bu şekilde satış yapan çok firma var buradan tek tek yayınlamak istemeyiz ama Google Lg Su Arıtma Cihazı yazdığınızda çıkan sitelerden açıkçası hemen uzak durun. Onları sahtekar ve dolandırıcı olarak görmenizi tavsiye ederiz.

Buradan onları yayınlamak ve göstermek isteriz ama maalesef bunu yapamıyoruz. Kurallar gereği bunu yapmak açıkçası sorun yaratabilir bizlere.Eğer sizlere Lg Su Arıtma Cihazı satalım diyen kişi ve kişiler olursa mutlaka onlardan orjinallik ve satıcılık belgesi talep edin.Tabi bunlar olmayacağı için maalesef size o sertifikaları veremeyecekler ve sizden uzaklaşacaklar.

Eğer sizlere sahte belge vs sunan olursa bunu da yapabilecek durumda olan sahtekarlar var mutlaka bu belgeleri sorgulatın ve sorgulama sonucunda yine dediğimiz gibi sahtekarlıkları ortaya çıkacaktır.

2 thoughts on “LG Su Arıtma Cihazı Gerçek mi ? Lg Su Arıtma Yalanı !”
  1. gayet başarılı bir şekilde anlatılmış sizlere teşekkür ederim en değerli kelime ise benim açımdan LG membran stokda bitmiş ve üretimi olmayışı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir