Skytürk kiralama sistemi tam size göre. Sistemimizde cihazın ücretini tek seferde ödemenize gerek kalmadan aylık çok cuzi miktarlar ile sağlıklı içme suyuna kolayca sahip olabilirsiniz. Sizler için üstelik aylık ödemelerinizi sözleşmede yer alan ücreti sözleşmeniz boyunca hiç bir enflasyon oranından etkilenmeden ve Türk Lirası cinsinden ödemeler yapabileceksiniz.

Peki Kiralama Sistemi Size Ne Gibi Faydaları Olacak ?

  • Sözleşmeniz süresi boyunca su arıtma cihazınıza ait tüm filtre ve bakımları teknik ekibimiz tarafından hiç bir şekilde filtre ücreti alınmadan ücretsiz bir şekilde yapılacaktır.

  • Su arıtma cihazınıza ait filtreler 12 aylık periyotlarda değiştirelerek sağlıklı suya her zaman ulaşmış olacaksınız.

  • Sözleşme süreleri 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 yıl olarak tercih edilebilir.

  • Sözleşme süresi en az 2 yıl olan müşterilerimize ürün hediye edilir.

  • Kiralama süreciniz boyunca su arıtma cihazınıza ait tüm parçalarımız garantimiz altında olup hiç bir şekilde ekstra ücret alınmamaktadır.

Skytürk su arıtma olarak şuan için sadece Ankara ve İlçelerinde hizmet vermekteyiz. İster eviniz için ister işyeriniz için bizlerden su arıtma cihazı için farklı özellikte ve farklı ürünler için özel fiyat teklifleri talep edebilirsiniz. Hem eviniz için su arıtma cihazı yada işyeriniz için arıtmalı su sebilleri için kiralama modellerimizi seçebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir