banner bg1 1

Su Arıtma Cihazı Kiralama Sistemi Nedir ?

Su arıtma cihazı kiralama sistemi sizleri çok yüksek maliyetlerden ve ödemelerden kurtartmak amacıyla kurulan ve sizleri Tüketici olarak her zaman koruma altına alan bir sistemdir.Ürün ve Hizmet her zaman satıcıya ait olduğu için “ABONELİK” olarak kalındığı süre boyunca ürün ve hizmetler her zaman garanti altında olup tüm filtre değişimleri ve bakımları ücretsiz olarak yapılır.

SKYTÜRK su arıtma cihazı kiralama sisteminin farkı nedir ?

1:Teknolijik Sistem Ve Sertifika

Türkiye’de son nesil olarak üretilen ve dünyada da sadece Türkiye’de NSF sertifikalı ürünlerin kullanımı sağlayan tek su arıtma cihazı firmasıyız. Son teknoloji ile üretilen filtrelerimiz sayesinde suyun içinde bulunan tüm ağır metalleri,biyolojik canlıları ve koku , tat gibi problemleri yok ederek sizlere sağlıklı bir su elde etmenizi sağlamaktadır. Çeşme suyunun temizlenmesi sırasında kaybettiği tüm mineralleri içeriğinde bulunan doğal mineral taşlı filtrelere sayesinde sizlere tekrar doğanın sunmuş olduğu zengin mineralleri geri verebilmektedir.

Firma olarak kullandığımız sistemler sayesinde cihazınıza ait filtrelerin değişimi bizler tarafından takip edilmekte olup günü geldiği zaman sizlerin bilgisi dahilinde filtre değişimleri yapılmaktadır. Sistemlerimiz tamamen otomatik bir sistem olduğu için cihazlarımız belirli aralıklarda ters yıkama yaparak sizlere daha sağlıklı su verebilmektedir.

2: Güven

Skytürk su arıtma firması Türkiye’de bir ilki gerçekleştiren abonelik sistemi sizlere en doğru ve hızlı hizmeti sunabilmektedir. Su arıtma cihazlarımızı abonelik sistemi ile 12 – 24 – 36 ay şeklinde kiralama şeklinde hiç bir ekstra ücret ödemeden kullanabilmektesiniz. Ayrıca Uluslararası NSF (Uluslararası Halk Sağlığı ve Güvenliği) WQA (Dünya Su Örgütü ) CE ( Avrupa Kalite Standartları) T.C Sağlık Bakanlığı sertifikalarına sahibiz.

3:Uygun Fiyat

Skytürk su arıtma cihazlarını kullanan yada kiralayan abonelerimiz damacana su kullanımına devam eden tüketicilerden çok daha karlıdır. Basit hesaplar ile sizlerde bunu çok iyi görebilirsiniz.

4 kişilik bir evde sadece içmek için en az ayda 4 damacana su kullanıldığını düşünürsek ve sağlığımız için birazda kaliteli bir damacana markası seçersek…

Aylık damacana su maliyeti şöyle oluyor ; 4 Damacana x 30 TL = 120 TL

Aslında burada tüketicilerimiz bu hesaplama yaptığı zaman ne kadar karda olduklarını görebilirler.Ama abonelik sistemi ile daha fazla karda olacaklarını görürler. Çünkü damacana alan her aile bu suyu sadece içmede en fazla çayda ve yemekte kullanabilir.Ama abonelik sistemi ile evine su arıtma cihazı alan aileler ise bu suyu çok fazla yerde kullanabilmektedir. Ve şunu da özellikle belirtmek gerekir ki damacana ile ilgili çok fazla haber görmektesiniz.Üretim şekli bekleme süresi gibi durumlardan dolayı çok fazla bakteri olaylarına sebebiyet vermekte olup sağlıksız bir su içmek zorunda kalıyorsunuz.

Aşağıda ki linke tıkladığınız zaman abonelik fiyatlarımızı görebilir ve bizlerden detaylı bilgiler alabilirsiniz.

Abonelik Sistemi Hakkında Bilgi Almak İçin Tıklayınız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir