Kiralama modeli ile ofis, okul, yurt, yemekhane gibi su ihtiyacının fazla olduğu büyük işletmelerde, satın alma gerektirmeden rahatlıkla içilebilir su ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz.

KİRALAMA MODELİ

Skytürk Su Arıtma Sistemleri Kiralama Modeli sayesinde belirli periyotlarda cihazınızın bakımı, temizliği ve filtre değişimi tamamen ücretsiz olarak yapılır. Böylece damacananın beraberinde getirdiği maliyet ve çevre kirliği sorunundan kurtulmuş olursunuz. Kiralama modelimizle tanışmak için bizimle iletişime geçerek arıtılmış sağlıklı suya ulaşmanın keyfini çıkarın.

LABORATUVAR VERİLERİ

Skytürk Su Arıtma Cihazlarında arıtılan sular periyodik olarak laboratuvar ortamında test edilir. Bu testler sonucunda Ph değerlerine, Temizlik oranına ve TDS oranlarına bakılır. Bu incelemeler sonucunda Skytürk su arıtma cihazında arıtılan suların Ph değeri:8.5 bakteri ve zararlı mikroorganizmalardan %99.9 arındırılmış ve TDS oranı ise 5 ppm ile 20 ppm arasında çıkmaktadır. Skytürk Su Arıtma Sistemleri size her zaman en iyi hizmeti vermek için çalışır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir