skyturk su aritma cihazlari abonelik fiyati ve avantajlari 1

SKYTÜRK su arıtma sistemleri olarak sizlere güvenilir ve kaliteli bi su sunmak için tüm parçalarımız ileri teknoloji sistemler ile üretilmiştir. Su arıtma cihazlarımızda ve sebillerimizde kullandığımız ürünlerimiz dünyaca bilinen NSF sertifikalı ürünlerden oluşmaktadır. Aşağıda sizler için abonelik sisteminin avantajlarında kısaca bahsetmeye çalışacağız.

SAĞLIKLI SUYA ZAHMETSİZ ERİŞİM

Skytürk sistemlerinden seçeceğiniz herhangi bir su arıtma cihazında sadece aylık abonelik ücreti ödersiniz.Herhangi bir ekstra ücret sizlerden asla talep edilmez. Skytürk abonesi olduktan sonra sağlıklı suya sipariş etme derdine düşmeden istediğiniz heran sağlıklı suya ulaşabilirsiniz.Ambalajlanmış içme suları nereye koyacağınız derdine düşmez ayrıca aklınızda soru işareti kalmadan sağlıklı suyu zahmetsizce ulaşmanın keyfini sürersiniz.

ÜCRETSİZ FİLTRE DEĞİŞİMİ

Skytürk teknisyenleri tarafından su arıtma sisteminin filtre değişim döngüsüne göre sizleri düzenli olarak ziyaret ederler. Abonelik süreniz boyunca su arıtma cihazınızın filtresi hiç bir şekilde ücret ödemeden filtresi değişir.Ve bu sayede taze su içmenin tadını her zaman çıkarabilirsiniz.

PERİYODİK TEMİZLİK VE BAKIM

Skytürk abonelik süreniz boyunca filtre değişim ve periyodik bakımlardan hiç bir şekilde ücret talep edilmez.Teknik servis ekibimiz servis döngülerine göre gerçekleştirecekleri ziyaretleri boyunca sizlerden hiç bir şekilde ücret talep etmezler.

7/24 MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ DESTEĞİ

Skytürk müşteri hizmetleri aklınıza takıldığınız herhangi bir soru ve sorunlarda sizlerin her zaman hizmetindedir. Cihazlarımız hakkında bakım tarihi veya filtre değişim takibi hakkında bilgi almak istediğiniz heran bizlere Çağrı Merkemiz üzerinden her zaman ulaşabilirsiniz.

SINIRSIZ ÜRÜN GARANTİSİ

Skytürk su arıtma cihazında üretim kaynaklı yada parça kaynaklı herhangi bir problem olduğunda garanti sürelerini kafanızı yormadan ücretsiz bir şekilde değiştirebilirsiniz.Skytürk su arıtma cihazlarının herhangi birinde abonelik oluşturduğunuz zaman sınırsız olarak Skytürk tarafından güvence altındadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir