Satın mı Almalıyım Yoksa Kiralamalıyım mı ?

İlk olarak sizlere belirtmek isteriz ki kiralama sisteminde hiç bir şekilde ek bir ücret ödemeden gerek filtre değişimlerinizi gerek ise garanti işlemlerinde hiç bir şekilde ücret ödemeden tüm takipler firmamız tarafından yapılmaktadır. Bundan dolayı sizlere tavsiyemiz kiralama modelini seçmenizden yana olacaktır. Ama cihaz bana ait olsun isterseniz su arıtma cihazlarımızı istediğiniz anda kiralama modelini iptal edip su arıtma cihazınıza sahip olabilirsiniz.

Sizler için en iyiyi düşünen bizler belirli bir süre kiralama modeli ile kullandığınız su arıtma cihazınızı istediğiniz anda iptal edip kiralama boyunca ödediniz cihaz ücretinizi satın alma işleminde cihaz fiyatından düşerek sizlere daha fazla kolaylıklar sağlamaktayız.

Nasıl Kiralayabilirim ?

Skytürk firması olarak şuan için sadece Ankara ve Ankara’nın ilçelerinde kiralama sistemi yapmaktayız. Çok yakında ise İstanbul, İzmir Ve Antalya bölgelerinde hizmet vermeye başlayacağız. Kiralama modelinden yararlanmak için bizler ile iletişime geçebilirsiniz.

Aylık Kira Bedelleri Nelerdir ?

Skytürk su arıtma cihazlarımız kiralama bedelleri 119 TL’den başlamakta olup ister eviniz için ister işyeriniz için bizlerden farklı modeller için farklı teklifler alabilirsiniz.

Süre Taahhüt’ü Veriliyor mu ?

Herhangi bir süre sınırlaması yoktur. Su arıtma cihazımızı aldıktan sonra ister 1 ay sonra ister 10 yıl sonra iade edebilirsiniz herhangi bir zorunluluk yoktur.

Filtre Değişimleri Ne Zaman Yapılıyor ?

Sözleşme süresi boyunca ürün filtre değişimleri ve teknik bakımları uzman personellerimiz tarafından ücretsiz olarak yapılacaktır. Ürün bakımları 12 aylık periyodlar halinde yapılacak olup filtre değişim periyodları ürün cinsine göre değişkenlik gösterebilir.

Filtre Değişimleri Ücretli mi ?

Kiralama süreniz boyunca su arıtma cihazlarınızın filtre değişimleri için hiç bir şekilde ücret talep edilmemektedir. Sadece mesafeye göre servis ulaşım bedeli olarak 50 TL ile 75 TL arasında ulaşım bedeli ücreti talep edilmektedir.

Ödemeler Nasıl Yapılıyor ?

Ödemeleriniz Mail Order sistemi ile uzaktan otomatik olarak banka kartınızdan çekilmektedir.

Depozito Ücret Alınıyor mu ?

Su arıtma cihazlarını kiralama esnasında herhangi bir şekilde depozito ücreti vs alınmamaktadır. Sadece ilk montaj sırasında aktivasyon bedeli olarak 100 TL ile 150 TL arasında aktivasyon ücreti alınmaktadır.

Sözleşme süresi sonunda ürünü iade mi etmeliyim ?

En az 24 aylık sözleşme süresi sonunda ürünün mülkiyeti müşteriye geçer. Ürününüzü kullanmaya devam edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir