su aritma cihazlari hakkinda sikca sorulan sorular

Su hayatımız için oldukça önemli madde olarak karşımıza çıkar. Suyun önemini anlatmak ile elbette bitiremeyiz. Fakat suyun da zararlısı ve sağlıklısı yer almaktadır. Zararlı su şebeke suyu olarak kabul edilirken, taze ve sağlıklı su kategorisi altında ele alıp değerlendirmemiz gereken sular su arıtma cihazlarında yer alır. Su arıtma cihazları  şebeke sularındaki zararlı bakterilerin, mikroorganizmaların, klor ve kireçlerin ayrıştırılarak sizlere hem taze hem de sağlıklı bir şekilde sunulmasında büyük bir rol oynamaktadır. Tam da bu noktada Skytürk su arıtma cihazları firması olarak sizlerin sağlığını en az sizler kadar düşünmekte olduğumuzu özellikle ifade etmekteyiz. Kaliteli ve güvenilir hizmet güvencesi kapsamında çalışmalarımızı gece gündüz demeden alanında uzman kadrolarımız ile birlikte yürütmekteyiz.

Skytürk firması olarak bizlerin yılların vermiş olduğu tecrübe ve birikim ile sizlere hem kaliteli hem de güvenilir hizmeti sunmaktayız.  Su arıtma cihazlarımız sayesinde artık hem sağlıklı hem de lezzetli su içme imkanına sahip olmuş olacaksınız. Skytürk firmamızın bünyesinde yer alan bütün su arıtma cihazı sistemlerimiz evlerde, iş yerlerinde, otellerde, villalarda, fabrikalarda kusursuz ve en kısa süre içerisinde alanında uzman kadrolarımız tarafından kurulumu gerçekleştirilir. Şebeke sularındaki yer alan zararlı bakteriler, klor ve kireçler üzülerek ifade etmek isteriz ki sizlerin sağlığına oldukça fazla zarar vermektedir. Şebeke sularının yapısında yer alan kurşun, cıva ve kimyasal maddeler sizlerin pek çok hastalık ile karşı karşıya kalmanıza doğrudan zemin hazırlamaktadır.

Oysa su arıtma cihazlarında yer alan sular tamamen kurşundan, civadan,  zararlı bakterilerden, kimyasal bileşenlerden ve klordan ayrıştırılarak size sunulmaktadır. Bizler iddia ediyoruz ki  sağlıklı suya en kolay ulaşmanın yolu hiç kuşkusuz Skytürk firmamızda yer alan su arıtma cihazlarımızdan geçmektedir. Su arıtma cihazlarımızın her biri yüksek ileri teknoloji ile üretilmektedir. Hem sağlıklı hem de gönül rahatlığı ile suyunuzu tüketmek istiyorsanız gelin Skytürk firmamızın su arıtma cihazlarınızı tercih ediniz. Üstelik Skytürk firması olarak bizler her daim sizlere bütçe dostu fiyatlar sunmaktayız . Su arıtma sistemlerimiz hakkında sitemizde pek çok bilgiyi bir arada bulabilme imkanına sahip olduğunuzu özellikle belirtmek isteriz.

Su Arıtma Cihazınızın Kurulumu Zor Mu?

Kesinlikle zor bir işlem değil. Siz işinizi işinin ehli olan alanında uzman kadrolarımıza gönül rahatlığı ile bırakabilirsiniz. Ekiplerimiz su arıtma cihazınızın kurulumunda öncelikle  montaj işlemi gerçekleştirmektedir. Burada su arıtma cihazınızın montaj işleminin yapılacağı alan detaylı olarak ekiplerimiz tarafından tespit edilir. Bir sonraki işlemde ise ekiplerimiz tarafından matkap yardımı ile yuvalar açılır. Hat alma vanasının kurulum aşamaları tamamlanır. Bunun yanı sıra cihaz besleme suyunun ana bağlantıları kontrol edilir. Atık su temiz su giriş ve çıkışları detaylı olarak tespit edilip kurulduktan sonra tüm bağlantı dişlerinin düzgün bir şekilde çalışıp çalışmadığı kontrol edilir.

Su Arıtma Cihazlarında Sular Nasıl Arıtılıyor ?

Sağlık ve hijyenik açısından oldukça önemli bir rol oynaması ile bilinmekte olan su arıtma cihazları suları kimyasal maddelerden, kireçlerden ve klordan arındırarak sizlere  saf halinde  sunmaktadır. Bilindiği üzere evlerde, otellerde, fabrikalarda ya da iş yerlerinde yer alan musluk suları temiz sulardan oluşmamaktadır.  Dolayısıyla musluk suyundan su içen kişilerde pek çok hastalık meydana gelmesi adeta kaçınılmaz bir durumdur. Su arıtma cihazları ise suları size sağlıklı ve taze bir şekilde sunar. Dolayısıyla suyu hem sağlıklı hem de lezzetli bir şekilde içmenize su arıtma cihazları oldukça fazla katkı sağlaması ile bilinir. Şebeke suyunda yer alan zararlı kimyasal maddeler filtreleme sistemi sayesinde ayrıştırılarak su arıtma cihazlarına aktarılır.  Su temizlenir ve filtrelenmiş bir şekilde  size verilir.

Su Arıtma Cihazı Nasıl Çalışmaktadır ?

Sağlık açısından oldukça faydalı olan su arıtma cihazlarının çalışma prensipleri 3 ayrı kategoride ele alınır. Öncelikle ilk kategoride musluktan akan sudaki çamur, kum ve tortular bu ilk aşamada ayrıştırılır. İkinci aşamada ise su gazlardan ve kokulardan arındırılır. Son aşamada ise sular tat ve renk bakımından filtrelenir.

Sert Suyun Dezavantajları Nelerdir ?

Musluk suyu olarak da kabul edilmekte olan sert sular insan sağlığına oldukça fazla zarar vermesi ile bilinir. Sert suların yapısında yüksek derecede kireç yer alır. Cilde temas ettiği taktir de  ne yazık ki cilt hastalıklarının oluşmasına zemin hazırlamış olur Sodyum miktarı genelde sert sularda düşük seviyede olarak karşımıza çıkar. Sert suların içilmesi kesinlikle tavsiye edilmez. Sert suyu tüketen kişilerde böbrek taşı oluşumu meydana gelir ve son olarak özellikle ifade etmek isteriz ki sert suların kullanıldığı kaloriferler gün geçtikçe  daha az ısınmaya başlar. Sert sular hiçbir şekilde tavsiye edilmez.

Sert Suyu İçebilir Miyiz ?

Sert su olarak da  bilinmekte olan musluk suları kesinlikle içilmesi tavsiye edilmeye sulardır. İnsan sağlığına oldukça fazla zararı vardır. Sert su tüketen kişilerde böbrek hastalıkları meydana gelir. Bunun yanı sıra kepek oluşumuna, saç dökülmesine sebep olur. Cilt kuruluğu ve cilt hastalıkları oluşumunda meydana gelmektedir.

bize ulasin

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir