Su Arıtma Cihazları Nedir ?

Su arıtma cihazları şebekenizden gelen suları birden fazla filtreden geçirerek süzme işlemi yapan sisteme denir. Suyunuzun içinde bulunan zarar maddeleri temizledikten sonra sizlerin sağlıklı su içmeniz için hazır hale getirmektedir. Su arıtma cihazlarının içinde birden fazla filtreler bulunmaktadır. Bu filtreler sayesinde yapılan arıtma işlemi sonucunda insan sağlığına uygun kaliteli bi su çıkarmaktadır. Su arıtma cihazlarından çıkan sular ph seviyelerini düzenleyerek suların insan sağlığı açısından en uygun şekilde tüketilmesini sağlamaktadır.

Özel üretim filtreler sayesinde suların içinde bulunan doğal mineral ve vitaminler hiçbir şekilde zarar görmeden içinde bulunan minerallerin kaybolmasını önler. Skytürk su arıtma cihazları uzun yıllardır Türkiye ve Dünya’ya çok sayıda ürünler üretmektedir. Türkiye’nin ilk yerli su arıtma cihazı markası olmaktan da gurur duymaktayız. En çok satılan su arıtma cihazları markası olan Skytürk su arıtma cihazları sizlerin en sağlıklı ve en kaliteli suya hızlı bir şekilde ulaşmanızı görev edinmiştir.

Su Arıtma Cihazı Fiyatları

Su arıtma cihazı yada su arıtma sistemi denilince insanların aklına çok çok büyük fiyatlar gelebilmektedir. Aslında bu durum hiçbir zaman öyle olmamıştır. Türkiye’nin ilk yerli üretici firması olarak sizler için en kaliteli ve en sağlıklı ürünleri her zaman en uygun fiyatlara sunmak için elimizden gelenin fazlasını yapmaktayız. Günlük damacana hesaplarını çok fazla görmektesinizdir. Arıtma ile damacana fiyatlarını karşılaştırdığınız zaman çok fazla kar ettiğinizi görebilirsiniz.

Bizler Skytürk olarak sizlerin en kalite cihazlardan en kaliteli ve sağlıklı suları içmenizi istiyoruz. Su arıtma cihazlarının fiyatları modelden modele fark edebilmektedir. Sebebi ise ürünlerin üretim kapasiteleri, tank boyutları, filtre adetleri ve filtre boyutlarından dolayı farklılık göstermektedir. Bu farklar olmasına rağmen hiçbir zaman su arıtma cihazları çok pahalı bir ürün olmamaktadır.

Kaliteli Su Arıtma Cihazları Nasıl Olmalıdır ?

Kaliteli bir su arıtma cihazı en kaliteli ürünlerden üretildiği zaman kaliteli olabilmektedir. İçerisinde bulunan filtrelerin kalitesi kullanılan plastik hammaddenin kalitesi olmasından yada filtre içinde bulunan minerallerin oranlarının yüksek olmasından dolayı kaliteli ürün olabilmektedir. Eğer bir su arıtma cihazı almak istiyorsanız mutlaka dikkat edilmesi gereken bazı konular bulunmaktadır.

İlk olarak su arıtma cihazlarının hızlı bir teslimat ağı olması gerekir ve kurulum noktalarının olması gerekmektedir. Diğer önemli noktalar ise su arıtma cihazının filtre kalitesi ve sertifikalarının olması gerekmektedir. Ürünlerimize ait tüm parçalarda NSF sertifikası bulunmaktadır. Türkiye’de ilk NSF onayını alan firma biz olmaktayız. Nsf sertifikamızı aşağıda ki linkten sorgulama yapabilirsiniz.

NSF SERTİFİKASINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

En İyi Su Arıtma Cihazı Modelleri

Aslında bu soru bizlere çok fazla gelmektedir. En iyi su arıtma cihazı modelleri sizlerin kullanım alanına göre değişiklik göstermektedir. Evinizde yada ofisinizde kullanacağınız sistem sizler için yeterli olacak şekilde kullanılan ürün aslında en iyi su arıtma cihazıdır. Bazı kullanıcılarımız ev için kullanacağı bir sistemi eğer işyerinde kullanmaya çalışır ise bu durumda cihaz yeterli gelmeyecek olup kötü bir cihaz algısı yaratabilmektedir.

Bu tür durumlarda mutlaka almadan önce dikkatlice ürünü inceleyin ve nerede nasıl kullanılması gerektiği hakkında bilgi alabilirsiniz. Eğer en iyi su arıtma cihazı araştırması yapıyor iseniz mutlaka cihaza ait sertifikaları, kullanılan malzemeleri , içinde bulunan tak hakkında detaylı bilgi almayı ve doluluk oranları hakkında bilgi almayı unutmayınız.

Su Arıtma Cihazı Filtreleri

Su arıtma cihazlarında asıl görevi yapan her zaman filtrelerdir. Cihazın belki görünüşü boyutu sizler için önem gösteriyor olabilir ama sizlere sağlıklı suları ulaştıran sistem tamamen filtreler olmaktadır. Eğer ki bir su arıtma cihazını evinize yada işyerinize almak istiyorsanız mutlaka filtreler hakkında detaylı bilgi almanız gerekmektedir. Su arıtma cihazlarında ki filtrelerde bazı değişiklikler söz konusu olabilmektedir. Aldığınız filtreler düşük kalitede ise ömürleri de kısa süreli olacaktır. Bundan dolayı ise çok fazla filtre değiştirmeniz sonucunda sizlere ekstra bir külfet olabilmektedir.

Biz üretici bir firma olarak filtrelerin her zaman doluluk oranlarını maksimum seviyede tutmaktayız bundan dolayı ise filtre ömürleri çok uzun olabilmektedir. Bizlerden aldığınız filtrelerin ömrü 1 yıl iken doluluk oranı düşük olan filtrelerde ise daha kısa sürede 6 ay gibi bir sürede ömrü bitmektedir. Filtre değişimleri süresi hakkında sizlere gelen teknik servis ekibimizden detaylı bilgileri her zaman alabilirsiniz.Su arıtma cihazı alımında diğer dikkat edilmesi gereken konu servis hizmetinin nasıl olduğudur. Burada su arıtma cihazı aldığınız markanın servisine de dikkat etmeniz gerekmektedir.

Su Arıtma Cihazlarının Bakımları

Su arıtma cihazlarının kullanımında cihazların belirli periyodlarda bakıma ihtiyacı olduğunu bilmeniz gerekir. Su arıtma cihazlarından maksimum verimi almak için bu bakımların aksatmadan yapılması gerekmektedir. Bu bakımlarda neler vardır. Su arıtma filtre bakımı, filtre değişimi, cihazın temizlenmesi, tank temizliği gibi işlemler sonrasında cihazınızdan ilk gün ki gibi verim almaya devam edebilirsiniz.

Bu bakımları doğru zamanlarda yaparsanız cihazlarınız uzun ömürlü ve ilk kez kullanıyormuş gibi kaliteli arıtılmış sulara ulaşabilirsiniz. Su arıtma cihazlarının bakımını yaptırmak cihaz almak kadar önemli bir konudur. Aksatılmadan yaptırılan bakımlar ile beraber uzun ömürlü cihazlara sahip olabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir