ankara su aritma cihazi tamir ve bakim servisi

Su Arıtma Cihazı Pompa (Motor) Tamiri

Su arıtma cihazları daha önceki konularda bahsettiğimiz gibi pompalı ve pompasız olarak ikiye ayrılır. Su basıncının düşük olduğu bölgeler de sistemin rahat çalışabilmesi ve arıtma görevini tam olarak yerine getirebilmesi için pompaya ihtiyaç duymaktadır. Su arıtma cihazında bulunan pompa bazı durumlarda arıza yapabilmektedir. Bunun sebepleri arasında rutubetli alanda çalışması, elektrik akımının yüksek ya da alçak gelmesi yada su ile temas etmesi sonucunda arıza yapabilmektedir. Skytürk su arıtma servisi olarak isterseniz pompa tamiri isterseniz pompa değişimini istediğiniz zaman yapabiliriz.

Su Arıtma Cihazı Musluk Tamiri

Arıtma cihazlarından çıkan temiz suyu kullanabilmek için arıtma cihazında bulunan musluk bazı durumlarda arıza yapabilmektedir. Kullanım süresine bağlı olarak tıkanma, çatlama yada gövde dağılması söz konusu olabilmektedir. Bizler Skytürk olarak su arıtma cihazı musluk değişimi ya da tamir hizmeti verebilmekteyiz. Ürünlerimiz de 2 yıl garanti bulunmaktadır.

Su Arıtma Cihazı Tank Tamiri

Su arıtma cihazlarında bulunan tank kullanım süresine göre arıza yapabilmektedir. Tankın içinde bulunan hava basıncı belirli bir süre sonra boşalabilir. Bu durumda ise tank hiçbir şekilde su vermez. İçerisinde bulunan diyafram sebebiyle birden fazla çeşit arızalar ortaya çıkabilmektedir. Tank ile yaşadığınız tüm sorunlarda servisimiz sizlere hizmet verebilmektedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir